Workshops

In een workshop krijg je op een leuke manier met vriendinnen of collega's  persoonlijk advies voor een aantrekkelijke prijs. In een ontspannen sfeer ben je samen bezig met het vinden van je eigen kleur of stijl, onder onze begeleiding. Een verrassende invulling van een vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of teambuildingactiviteit. 

Bij het kleuradvies krijgt iedereen een persoonlijk advies afgestemd op de kleur van huid, haar en ogen. We bekijken welke basiskleuren en modekleuren het best bij ieders persoonlijkheid passen. Iedereen ontvangt een kleurenpaspoort. Bij het stijladvies ontdek je jouw persoonlijke stijl en krijg je tips hoe je die zelf verder kunt ontwikkelen. 

De workshop is maatwerk. We overleggen met jou waar je de nadruk op wil leggen. Je kunt de workshop uitbreiden met een hapje en een drankje of een leuke goodiebag, voor een complete middag of avond uit. Informeer naar de mogelijkheden en we zoeken iets wat bij jouw budget past. We geven workshops aan 4 tot 6 รก 7 personen.