Personal styling


Bij personal styling kijken we naar alle aspecten van jouw kleding en stijl. Kleur kan wonderen doen voor je zelfvertrouwen, humeur en uitstraling. Kleding in de juiste kleuren geven je gezicht iets extra's en laten je meer stralen en doen je jonger lijken… dát maakt dat iemand zegt: wat zie je er goed uit!

Wij helpen je bij het organiseren van een garderobe waar je blij van wordt. Met goede basisstukken en kleding die aansluit bij jouw kleur- en stijlprofiel. Een advies begint met een persoonlijk kleur- en stijladvies. We scannen vervolgens samen jouw kledingkast en bekijken wat goed is qua kleur en stijl en wat je eventueel nog nodig hebt. We bespreken impulsieve aankopen die ongebruikt in de kast hangen. Je durft samen met ons te kiezen of er kleding naar het goede doel gaat of wat je te koop aan gaat bieden op een leuke tweedehands kledingsite. 

Aan de hand van een personal styling advies leren we je:

  • hoe jij het best voor de dag komt
  • hoe je kleuren draagt en combineert, zowel werk- als privé
  • hoe je jouw garderobe optimaliseert, zodat je meer outfits hebt zonder dat je kleding hoeft te kopen
  • wat de beste stijlen en stoffen zijn voor jouw bodyshape
  • wat jij mooi vindt aan jezelf en welke punten je misschien wilt camoufleren
  • hoe jouw persoonlijkheid tot uiting komt in jouw kleding


We doen een kleuranalyse, je krijgt een kleurenpaspoort en een gepersonaliseerd stylingadvies. Vervolgens maken we een analyse van jouw kledingkast. 

We kunnen je aanvullend helpen met het optimaliseren van jouw garderobe met personal shopping. 

Ook leuk om met z'n tweeën te doen. Met je dochter of je vriendin; maak gebruik van ons duo-aanbod. Of bekijk ons business aanbod om zakelijk op jouw best voor de dag te komen.  


Feestje?

Dan doen we je make-up & haar(styling). Inclusief advies natuurlijk.-